Dino Merlin prvi put o privatnom životu – zgrnuo 3 MILIONA €, ovako živi IZA KAMERA!

  0
  13

  Dino Merlin, rođen 12. rujna 1962. godine u Sarajevu, Bosna i Hercegovina, pravo ime Edin Dervišhalidović, jedan je od najpoznatijih i najcijenjenijih muzičkih umjetnika s Balkana. Njegova karijera proteže se više od tri desetljeća, a Merlin je stekao veliku popularnost zbog svojih emotivnih i melodičnih pjesama, kao i snažnih stihova.

   

  Dino Merlin, sarajevski pop muzičar, nedavno je održao četiri koncerta u Beogradskoj areni, a povodom ovog događaja, rijetko je progovorio o svom privatnom životu. Merlin, koji je poznat po svojoj skromnosti, istakao je ponos zbog pristojnosti i skromnosti svoje djece, Naidi i Hamzi.

   

  Pevač je izrazio zadovoljstvo činjenicom da su njegova deca uspela da se izbegnu iz centra pažnje i da zadrže skromno držanje. Naglasio je da ih nikada neće uhvatiti kako se razmeću luksuznim automobilima ili pokazuju aroganciju, jer oličavaju vrijednosti pristojnosti i marljivosti. Proslavljeni kantautor Dino Merlin je u intervjuu za HRT istaknuo kako njegov krajnji izvor radosti proizlazi iz susreta s taksistima koji ne samo da prepoznaju njegove pjesme već i hvale njegovu djecu za njihovu poniznost.

   

   

  Za njega ovo skromno priznanje označava njegovo najznačajnije dostignuće u životu. Izuzetno se ponosi činjenicom da njegova porodica časno egzistira, jer ostaju ujedinjeni sa širom zajednicom, njegujući osjećaj solidarnosti među ljudima. Merlinove izjave su naglasile značaj čuvanja privatnosti i očuvanja pristojnosti, u konačnici njegovanje okruženja u kojem principi porodičnih vrijednosti imaju prednost nad privlačnošću i ekstravagancijom javnog života. Ističući potrebu da se zaštite lične granice i održi osjećaj skromnosti, Merlin je nastojao kultivirati društvo koje njeguje i daje prioritet dobrobiti i harmoniji unutar porodice, umjesto da ga konzumira privlačnost slave i javnog priznanja.

  Oglasi - Advertisement