Čola oborio sve hrvatske rekorde! Za doček 2024. u Dubrovniku uzima 130.000 evra

  0
  14

  Zdravko Čolić će zaseniti sve prethodne novogodišnje nastupe u Hrvatskoj, budući da će za doček 2024. godine na Stradunu u Dubrovniku zaraditi nezapamćenih 130.000 evra. Hrvatski mediji ističu da je ova suma rekordna i da nadmašuje iznose koje su drugi pevači dobijali za slične događaje, uključujući čak i poznatog Dina Merlina, koji je navodno dobio 80.000 evra za doček 2018. u Dubrovniku.O ovoj izuzetnoj svoti pričaju hrvatski mediji, jer ne samo da obara već i obara dosadašnje rekorde ovakvih događaja.Ponuđena mu je nevjerovatna suma od 130.000 eura za nastup u slikovitom gradu Dubrovniku. Ova neviđena količina novca označava ogromnu popularnost i potražnju za njegovim izuzetnim talentom, što ga čini senzacijom bez premca u hrvatskoj muzičkoj industriji. Ovim izuzetnim dostignućem, pjevač Čola je čvrsto zacementirao svoju poziciju prave ikone i sile bez premca u svijetu muzike.

   

   

   

  Zdravko Čolić izrazio je neizmjernu radost i uzbuđenje zbog ovog nadolazećeg događaja jer željno iščekuje priliku da posjeti veličanstveni grad Dubrovnik i nastupi u novogodišnjoj noći na Stradunu, za koji smatra da je pozornica koja oduzima dah na cijelom svijetu.

   

  Preplavljen privrženošću i zahvalnošću, Zdravko Čolić je želio da prenese duboko obožavanje svojih voljenih obožavatelja, uvjeravajući ih da ih bezuvjetno voli i da im šalje svoje najtoplije pozdrave. Kada su u pitanju ekskluzivni prijemi u Beogradu, krunu nesumnjivo preuzima Vlada Georgiev.

   

   

  Oni koji su strastveni u njegovoj muzici spremni su na sve, pa čak i potroše nevjerojatnih 500 eura po osobi, samo da bi bili dio njegovog senzacionalnog novogodišnjeg nastupa. Prihvatanjem ovako prestižnog angažmana Čolić ne samo da učvršćuje svoju poziciju cijenjenog umjetnika, već i učvršćuje reputaciju jednog od najcjenjenijih izvođača na cjelokupnoj regionalnoj muzičkoj sceni.

  Oglasi - Advertisement