Brena nastupa u Zagrebu, ali isključivo pod ovim uslovom: Pevačica prokomentarisala predstojeću turneju

  0
  22

  Lepa Brena, legendarna jugoslovenska pevačica, nedavno je otkrila da će nastaviti sa serijom koncerata u Zagrebu, nakon što su prva dva rasprodata, te je zakazala i treći za decembar 2024. godine. Ova popularna izvođačica je iskreno priznala da će pevati onoliko večeri koliko se arena bude rasprodala, ali uz određene uslove.

   

  Brena je istakla svoj profesionalni pristup i potrebu za odmorom između koncerata kako bi održala kvalitet svojih nastupa. Ona je objasnila da ne želi ponoviti tempo iz prošlih godina kada je postavljala rekorde u broju uzastopnih nastupa, te naglasila važnost uživanja u radu i izbegavanje prevelikog umaranja.

   

  Prema nedavnim izjavama koje je Brena dala lokalnim medijima, otkrila je da se u uzastopnom periodu od 31 dan, od 1982. do 1990. godine, posvećivala pjevanju svaki dan bez greške. Pored toga, ispričala je da je nakon ovog impresivnog podviga nastavila da peva 17 dana, posebno u renomiranom Sava centru. Međutim, u svojoj trenutnoj životnoj fazi, izrazila je uvjerenje da traganje za daljim rekordima ili postignućima više nije ista privlačnost. Brena je naglasila svoju želju da se fokusira na održavanje zdrave ravnoteže između posla i privatnog života, osiguravajući da može potpuno uživati ​​u svom poslu bez pretjeranog opterećenja ili preopterećenosti. Kao rezultat toga, predložila je mogućnost organizovanja dva uzastopna koncerta prije nego što se omogući zasluženi odmor za punjenje i resetovanje.

   

  Ova uzbudljiva objava donosi neizmjernu radost Breninim predanim obožavateljima u Hrvatskoj, jer sada imaju nevjerovatnu priliku iskusiti čaroliju njenih naelektrisanih koncerata. Sa svojom nepokolebljivom posvećenošću izvrsnosti i neospornim talentom, Brena je spremna da krene na izvanredno putovanje, graciozno nastavljajući svoju slavnu muzičku karijeru na velikim pozornicama koje će nesumnjivo ostaviti neizbrisiv trag u srcima njene obožavane publike.

  Oglasi - Advertisement