“BRENA BEZ ŠMINKE: Iznenadna fotografija razotkriva njenu prirodnu lepotu! Komentari na društvenim mrežama BUJAJU, Fotografije sve otkrivaju!”

  0
  18

  Prema psiholozima, nošenje prstena na desnom kažiprstu ne samo da predstavlja autoritet, već i simbolizira lično postignuće. Ovaj koncept velikog dostignuća ilustruje Lepa Brena, poznata superzvezda sa prostora bivše Jugoslavije. Ono što je izdvaja nije samo samopouzdanje da izađe u javnost bez šminke, već i činjenica da je po povratku sa putovanja nije dočekao Boba, već čitavo društvo.

   

   

   

  Uprkos njenoj sedamdesetoj godini, mnogi ljudi teško prihvataju ovu činjenicu zbog njenog spoljašnjeg izgleda, što se može videti na nedavnim fotografijama. Nedavno je Brena krenula na beogradski aerodrom, prigrlivši svoju prirodnu lepotu bez ikakve šminke. Za razliku od onih oko nje, hrabro je odlučila da se odrekne sunčanih naočara, dozvoljavajući svima da vide njeno pravo lice.

   

   

   

  Dok su krenuli na svoje putovanje, Brena bi se često upuštala u razgovore o svojim raznim aktivnostima, plijenivši pažnju onih oko sebe. Međutim, u jednom određenom trenutku odlučila je da uđe u zaista jedinstven i fascinantan tretman lica, koji se obično naziva terapija puževima. Znajući dobro šta me čeka, bio sam ispunjen iščekivanjem iskustva koje je pred nama. Iako bi ideja o mekušcima koji puze po licu neke osobe mogla izazvati nelagodu i tjeskobu, ja lično smatram da je sasvim suprotno.

   

   

   

  Kao što je ranije spomenuto, Brena nema problem s izlaskom u javnost bez šminke, a jednom prilikom je čak otkrila i tajnu svog privlačnog izgleda. Njega kože lica joj je svakodnevno prioritet, zbog čega rijetko ima potrebu za posjetom kozmetičaru. Tokom hladnijih zimskih meseci odlučuje se za teže i hranljivije kreme, dok ljeti preferira laganije. Međutim, bez obzira na godišnje doba, ona čvrsto vjeruje da je najvažniji aspekt njene rutine njege temeljno čišćenje lica, nakon čega slijedi nanošenje seruma na lice, vrat i dekolte.

  Oglasi - Advertisement