Bred Pit danas slavi 60. rođendan: Svi se pitaju u čemu je tajna njegove “vječne mladosti”

  0
  26

  Bred Pit, jedan od najatraktivnijih muškaraca na svetu, danas puni 60 godina. Izgleda tako da mnogi postavljaju pitanje u čemu je tajna njegove “večne mladosti”. Bred se manje čestita na svojoj bujnoj kosi i zgodnim crtama, a više na čoveku kakav je postao nakon ružnog razlaza sa Anđelinom Džoli pre sedam godina.

   

   

  Nakon incidenta u privatnom avionu 2016. godine, kada je njegov navodni pijani nasilni slom pred njegovom bivšom ženom i decom šokirao svet, Bred je promenio svoj život. Prestao je da pije, proveo 18 meseci u Anonimnim alkoholičarima, prestao je da puši cigarete i marihuanu, i posvetio se terapiji koja menja život.

   

   

  Poslednjih godina, Bred je u vezi sa Ines de Ramon, koja je 30 godina mlađa od njega. Prijatelji kažu da je “opuštena, smirena i srećna što je tu da ga podrži i samo se zabavlja”. Bred ističe da su mu ciljevi u životu sada prilično jednostavni: da bude srećan i da ostane zdrav. Tvrdi da je sada zadovoljniji nego ikada ranije, uprkos problemima sa decom koju deli sa Anđelinom.Fascinantno je primijetiti da je Bredov čist i nekompliciran način života postao pomalo tajna njegove naizgled vječne mladosti i privlačnosti. Prijatelji i poznanici ne mogu a da se ne čude njegovoj nepokolebljivoj vitalnosti i seksualnoj privlačnosti, pripisujući to izborima koje je donosio u svakodnevnom životu.

   

   

  U ovom mirnom okruženju, Bred vodi skroman život, odlučujući se za jednostavniji način života. Kako bi održao svoje dobro, Bred aktivno učestvuje u raznim fizičkim aktivnostima. On posvećuje vrijeme dizanju tegova, bavi se kardio vježbama, prakticira umjetnost joge, pa čak i osvježavajuće plivanje. Kroz svoju posvećenost fizičkoj kondiciji i svoju namjernu težnju za čistim i nekomplikovanim načinom života, Brad je uspio otkriti tajnu održavanja mladenačke bujnosti i magnetskog šarma.

  Oglasi - Advertisement