BILA JE NAJLEPŠA ŽENA JUGE, A NJENO SRCE PRIPALO JE OVOM ŠMEKERU: Ovako je sve počelo pre TRI DECENIJE, dirljivo

  0
  19

  Uliks Fehmiu i Snežana Bogdanović, jedan od najlepših glumačkih parova bivše Jugoslavije, žive svoju ljubavnu bajku već decenijama. Upoznali su se tokom vrhunca popularnosti devedesetih, kada je Uliks važio za jednog od najpoželjnijih mladića u Beogradu. Snežana, tada poznata glumica, ukrala mu je srce i stavila tačku na njegove momačke dane.

   

  Oženili su se, preselili u Njujork, i 1995. godine dobili su ćerku Niku. Njihova fotografija iz mladosti svedoči o tome da su od početka bili izuzetno snažan i lep glumački par.Sve je počelo jednom predstavom, “Zapali me”. Snežana je već bila potvrdila ulogu, dok se Uliks prihvatio angažmana samo kako bi joj bio bliže i bolje je upoznao. Uliks je opisao taj trenutak kao poseban susret, upoređujući Snežanu s glumicom Avom Gardner, jednom od sanja njegovog oca.

   

  „Snežana je bila moja Ava Gardner. I ja sam ulogu prihvatio ne čitajući scenario, a kada sam dobio tekst i shvatio da igram Larija, njenog prijatelja, a ne glavnog dasu, bio sam malo tužan. Posle sam uvideo da to nije loše, jer je ta situacija otvorila druge mogućnosti za upoznavanje i druženje“, izjavio je Uliks o njihovom susretu.

   

   

  Što se tiče njihovog susreta, Ulyks je rekao da je Snjeguljica za njih imala sličnu privlačnost i očaranost kao Ava Gardner. Uz to, Uliks je priznao da je prihvatio ulogu, a da nije prethodno ni proučio scenario. Međutim, nakon što je primio tekst i otkrio da su glumili Larryja, Snježaninog pratioca, a ne istaknutog šefa, Uliks je doživio tračak razočarenja. Ipak, kako je vrijeme odmicalo, Uliks je shvatio da im je ovaj neočekivani preokret zapravo predstavljao razne druge povoljne izglede, kao što je mogućnost stvaranja dublje veze i uključivanja u društvene interakcije.

  Oglasi - Advertisement