AMIDŽIĆ I NJEGOVA TRUDNA IZABRANICA MOLE ZA POMOĆ: Bitka je mnogo važna, evo o čemu je REČ

  0
  17

  Voditelj Ognjen Amidžić i njegova trudna izabrana Mina Naumović su na svom Instagram profilu podijelili tužne vijesti o bolesti njihovog saradnika Davida, koji radi s njima u emisiji “Amidži šou” i trenutno se bori s karcinomom. U javnom apelu, Amidžić je istakao potrebu za financijskom podrškom kako bi se pokrili troškovi daljeg liječenja.

   

  Sličan osjećaj prenijela je i Mina Naumović, koja je zaručena za Ognjena, ističući Davidove izuzetne kvalitete kao osobe i dugogodišnju posvećenost njihovom timu. Iskreno je pozvala pojedince sa suosjećanjem i vještinama da iskorače i doprinesu svojim naporima kako bi osigurali da se Davidova kćerka ne suoči s izgledom da odrasta bez vodstva i prisustva svog oca.

   

   

  Amidžić je opisao Davida kao tihi borac koji je puno učinio za sve, a sada se bori protiv karcinoma, nazvanog “Golijat”. Dodao je da je Davidu potrebna pomoć kako bi pobijedio u toj bitci, posebno zbog svoje obitelji i male kćerke. Objavio je broj računa Davidove supruge i zamolio ljude dobre volje da doniraju koliko mogu.

   

  Sličan osjećaj prenijela je i Mina Naumović, koja je zaručena za Ognjena, ističući Davidove izuzetne kvalitete kao osobe i dugogodišnju posvećenost njihovom timu. Iskreno je pozvala pojedince sa suosjećanjem i vještinama da iskorače i doprinesu svojim naporima kako bi osigurali da se Davidova kćerka ne suoči s izgledom da odrasta bez vodstva i prisustva svog oca. Ovaj zajednički napor predstavlja primjer pružanja pomoći i jedinstva u izazovnim okolnostima, istovremeno motivirajući pojedince da se udruže i pruže ruku onima kojima je najpotrebnija.

  Oglasi - Advertisement