Aleksandra Nikolić objavila prvu sliku bebe! Obratila se ćerkici ovim rečima: “Lepotice naša mala…”

  0
  16

  Aleksandra Nikolić, pobednička takmičarka popularnog rijalitija “Zadruga”, zajedno sa svojim ljubavnim partnerom Filipom Carom, radosno iščekuje dolazak njihove dragocene devojčice.

   

   

  Danas je srećni par krenuo na značajnu prekretnicu na svom putu ka roditeljstvu, jer su prošli sveobuhvatan pregled i ultrazvučnu sesiju koja zagreva srca. Preplavljena uzbuđenjem, Aleksandra nije mogla da odoli da ne podeli prvi pogled na njen rastući stomak, pružajući uvid u očaravajući svet iznutra.

   

   

   

  U svom iskrenom otkriću, ona je zaigrano izrazila da se čini da njihov mali snop radosti ima sopstveni um, već pokazujući sklonost ka mirnom snu. Sa nestrpljivim iščekivanjem, Aleksandra se s ljubavlju obratila svom nerođenom detetu, uzvikujući duboku čežnju da konačno upozna i zagrli njihovu prelepu malenu. Ona je elokventno izrazila ogromno oduševljenje koje je obuzme svaki put kada se podvrgne ultrazvuku, slikovito pripovedajući zamršene osobine svog nerođenog deteta, uključujući fina stopala, sićušni nos, delikatne ruke i dragocena usta. U svom iskrenom iskazu, priznala je da je čisto ushićenje koje doživljava toliko duboko da skoro koči njenu sposobnost da pronađe miran san.

   

   

   

  Svoje oduševljenje izrazio je i Filip Car, partner pomenute žene, koji je iskazao svoju želju i nervozu pred pregledom ultrazvuka. U iskrenoj objavi na društvenim mrežama, on je naglasio svoje iščekivanje i radost dok je željno prihvatio svoju novu ulogu budućeg oca. Radosna objava je zaista fascinirala i oduševila fanove, jer su Aleksandra i Filip odlučili da velikodušno podele lične i intimne trenutke svog trudničkog puta kroz različite platforme društvenih medija. Čineći to, ljubazno su dozvolili svojim odanim sljedbenicima da sudjeluju u uzbuđenju i sreći koju doživljavaju.

  Oglasi - Advertisement